Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας στηρίζει την ανάπτυξη και το φυσικό περιβάλλονSBLA Video – Νέο δυτικό Εργοστάσιο και στόχοι του ΣυμβουλίουΣυμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – ΑμαθούνταςΣυμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – ΑμαθούνταςΣυμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας

Ανακοίνωση - Μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ  ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού- Αμαθούντας (ΣΑΛA) πληροφορεί το κοινό ότι αποφασίστηκαν τα πιο κάτω μέτρα μέσα στα πλαίσια της πρόληψης της εξάπλωσης της ασθένειας του κορωνοϊού: 

1.   Αναστέλλεται η παραλαβή αιτήσεων για έκδοση αδειών σύνδεσης υποστατικών ή/και  διαχωρισμών γης καθώς και η εξυπηρέτηση κοινού μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

Ανακοίνωση για την πλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Βράβευση ΣΑΛΑ για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις

Στις 22/11/2019 διοργανώθηκε από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας και του Ενεργειακού Γραφείου Κύπρου, σχετική εκδήλωση βράβευσης Ιδιωτικών και Δημόσιων Οργανισμών, για τον διαγωνισμό «CY GPP Awards 2019» που αφορά την εφαρμογή καλών Πρακτικών και Πολιτικών Πράσινων Συμβάσεων.  Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Κύπρο για έκτη συνεχή χρονιά, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστας Καδής, και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Ηροδότου, παρέδωσαν τα Βραβεία Πράσινων Δημόσιων Συμβάσεων. 

Καπάκια φρεατίων ΣΑΛΑ

Eνόψει της έναρξης της περιόδου των βροχών, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού-Αμαθούντας υπενθυμίζει και επισημαίνει στο κοινό ότι απαγορεύεται το άνοιγμα των καπακιών των φρεατίων λυμάτων του ΣΑΛΑ.  Ιδιαίτερα, κατά την διάρκεια βροχοπτώσεων, το άνοιγμα καπακιών, είναι όχι μόνο παράνομο, αλλά κυρίως άκρως επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα αλλά και για την ίδια την ζωή τόσο του ατόμου που το ανοίγει όσο και διερχόμενων ατόμων.

Διαδικτυακής Υπηρεσίας Περιβαλλοντικών Κινδύνων – Πλημμύρες

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας στα πλαίσια του Έργου ERMIS–F συνδιοργάνωσε με το @61ο Σύστημα Προσκόπων Λεμεσού μια δράση ενημέρωσης και επίδειξης της «Διαδικτυακής Υπηρεσίας Περιβαλλοντικών Κινδύνων – Πλημμύρες» https://ermis-f.eu/. Η δράση έλαβε χώρα στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Λεμεσού (Πάρκο Πάνω Πολεμιδιών) στις 02/11/2019.

Συμμετοχή Λυκείου Αγίου Ιωάννη στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus Plus με θέμα την Βιοενέργεια (Βιοαέριο) - (S)TEAM TODAY, MAKE CHANGES FOR TOMORROW – Επίσκεψη στο Βιολογικό Σταθμό Επεξεργασίας Λυμάτων στη Μονή

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, επίσκεψη εκπαιδευτικών και μαθητών του Λυκείου Αγίου Ιωάννη μαζί με εκπαιδευτικούς και μαθητές από σχολεία της Λιθουανίας, Ιταλίας, Ελλάδας και Πορτογαλίας, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus Plus - (S)TEAM TODAY, MAKE CHANGES FOR TOMORROW (2019-1-LT01-KA229-060500_2).   

Business4Climate/Επιχειρώ για το κλίμα

Η πρωτοβουλία «Business4Climate/Επιχειρώ για το κλίμα» αποτελεί την πιο ισχυρή εθνική πρωτοβουλία δέσμευσης των επιχειρήσεων κατά της κλιματικής αλλαγής, που αναπτύχθηκε από την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Ακύρωση Προκήρυξης Θέσης Γενικού Διευθυντή

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου κατά την 13η Συνεδρίαση της, ημερομηνίας 23 Οκτωβρίου 2019, έλαβε μεταξύ άλλων την ακόλουθη απόφαση:

(α) Να ανακαλέσει την απόφαση της 9ης Συνεδρίας της, ημερομηνίας 24/7/2019, σύμφωνα με την οποία ενέκρινε την προκήρυξη της θέσης του Γενικού Διευθυντή,

Pages

 

 

 

Ε-procurement NOVIWAM Νιρέας ΚΕΠΑ Homer
ep ​​ logo_nireas logo_nireas logo_nireas
Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας Ένταξη έργων Συμβουλίου στα Ευρωπαϊκά Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα
mlsi European-Co-funded-Programmes

 

Πληρωμές On-Line
onlinepayment.jpg
Ανακοινώσεις
Μέτρα πρόληψης για αντιμετώπιση του κορωνοϊού από το Συμβούλιο
Κενές Θέσεις
Ανακοίνωση για την πλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή
Αποτελέσματα Γραπτών Εξετάσεων
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας - Τιμητικό Δίπλωμα
Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας στηρίζει την ανάπτυξη και το φυσικό περιβάλλον
Επιβολή τελών σε τιμές 1/1/2013
Απονομή Τιμητικής Διάκρισης για τη συμμετοχή του ΣΑΛΑ στα πλάσια της πρωτοβουλίας Business4Climate και στο Δίκτυο Ενεργειακής Απόδοσης στην Κύπρο
Απονομή τιμητικής διάκρισης για τη συμμετοχή του ΣΑΛΑ στο Διαγωνισμός Πράσινων Δημόσιων Συμβάσεων για το έτος 2019
Γνωστοποιήσεις για τα αποχετευτικά τέλη και σύνδεση με το σύστημα
Απαλλοτριώσεις / Επιτάξεις
Πληρωμή τελών με πιστωτική κάρτα
Γνωστοποίηση για σύνδεση μέχρι τις 31/12/2017 (Περιοχή Πανιώτη, Δήμος Γερμασόγειας)
Επιβολή τέλους σε όσα υποστατικά δε συνδέθηκαν με το σύστημα
Προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων όπου διεξάγονται αποχετευτικά έργα
Διαβουλεύσεις με Κυβερνητικά Τμήματα και Υπηρεσίες πριν από την έκδοση άδειας οικοδομής
Επιμορφωτικά Σεμινάρια/Συνέδρια
Προγράμματα Ανάπτυξης