Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας στηρίζει την ανάπτυξη και το φυσικό περιβάλλονSBLA Video – Νέο δυτικό Εργοστάσιο και στόχοι του ΣυμβουλίουΣυμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – ΑμαθούνταςΣυμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – ΑμαθούνταςΣυμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 10/7/2020 και ώρα 07.00 μέχρι και την Τετάρτη 15/7/2020 ώρα 16.00, θα εκτελούνται εργασίες στο αποχετευτικό σύστημα στις δεξιές λωρίδες του παραλιακού δρόμου με δυτική και ανατολική κατεύθυνση από το ύψος της οδού Αριάδνης μέχρι το ύψος της οδού Αμαθούντος.

Για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τις δεξιές στις αριστερές λωρίδες με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης στα σημεία όπου εκτελούνται έργα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Πέμπτη 25/6/2020 και ώρα 07.00 μέχρι το Σάββατο 27/6/2020 και ώρα 16.00, θα εκτελούνται εργασίες στο αποχετευτικό σύστημα στην αριστερή λωρίδα του παραλιακού δρόμου με δυτική κατεύθυνση από το ύψος της οδού Δάντη μέχρι το ύψος της οδού Τομπάζη.

Για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την αριστερή στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης στα σημεία όπου εκτελούνται έργα.

Παρακαλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και ακολουθεί τα σήματα τροχαίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 27/6/2020 και ώρα 07.00 μέχρι την Δευτέρα 29/6/2020 και ώρα 16.00, θα εκτελούνται εργασίες στο αποχετευτικό σύστημα στην αριστερή λωρίδα του παραλιακού δρόμου με δυτική κατεύθυνση από το ύψος της οδού Γρίβα Διγενή μέχρι το ύψος της οδού Δάντη.

Για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την αριστερή στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης στα σημεία όπου εκτελούνται έργα.

Παρακαλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και ακολουθεί τα σήματα τροχαίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Δευτέρα  22/6/2020 και ώρα 07.00 μέχρι την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 16.00, θα εκτελούνται εργασίες στο αποχετευτικό σύστημα στην δεξιά λωρίδα του παραλιακού δρόμου με δυτική κατεύθυνση από το ύψος της οδού Περβόλας μέχρι περίπου το ύψος της οδού Αριάδνης.

Για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την δεξιά στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης στα σημεία όπου εκτελούνται έργα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη  24/6/2020 και ώρα 07.00 μέχρι την Παρασκευή 26/6/2020 και ώρα 16.00, θα εκτελούνται εργασίες στο αποχετευτικό σύστημα στην δεξιά λωρίδα του παραλιακού δρόμου με δυτική κατεύθυνση στο ύψος του Αντλιοστασίου Β, πλησίον του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Λεμεσού.

Για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την δεξιά στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης στα σημεία όπου εκτελούνται έργα.

Αναστολή επιβολής πρόσθετης επιβάρυνσης ύψους 10% μέχρι τις 21/6/2020, για τα αποχετευτικά τέλη του 2019

Eνημερώνεται το κοινό ότι έχει εγκριθεί και δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας (ΕΕΔ) με Αρ. 4752 ημερομηνίας 15/4/2020, τροποποίηση στους Περί Αποχετευτικών Συστημάτων Νόμους, για σκοπούς οικονομικής ελάφρυνσης των πολιτών ως αποτέλεσμα των συνεπειών που υφίστανται από την πανδημία του COVID-19.

Αφυπηρέτηση Γενικού Διευθυντή κ. Ιάκωβου Παπαϊακώβου

Αφυπηρέτηση Γενικού Διευθυντή

Ο κ. Ιάκωβος Παπαϊακώβου, τέως Γενικός Διευθυντής, αφυπηρέτησε από το Συμβούλιο την 1η Μαΐου 2020.  Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Ιάκωβο Παπαϊακώβου για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και τη συνεργασία που είχε μαζί του τα τελευταία 30 περίπου χρόνια. 

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή και δημιουργική συνέχεια στη ζωή και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!!!

 

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ενημερώνει όλους τους οικιακούς καταναλωτές ότι οφείλουν να χρησιμοποιούν ορθά την τουαλέτα, απομακρύνοντας μέσω της δεξαμενής μόνο ούρα, κόπρανα και χαρτί τουαλέτας, και ακολουθώντας υπεύθυνα τις συνήθεις προφυλάξεις κατά τη διάθεση βιολογικών (ανθρώπινων) αποβλήτων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η απόρριψη οποιωνδήποτε άλλων απόβλητων όπως υγρά μαντηλάκια, χαρτί κουζίνας και πλαστικά ή λατέξ γάντια πρέπει να απορρίπτονται στον κάδο σκουπιδιών μαζί με άλλα οικιακά απορρίμματα.

Ανακοίνωση - Μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ  ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού- Αμαθούντας (ΣΑΛA) πληροφορεί το κοινό ότι αποφασίστηκαν τα πιο κάτω μέτρα μέσα στα πλαίσια της πρόληψης της εξάπλωσης της ασθένειας του κορωνοϊού: 

1.   Αναστέλλεται η παραλαβή αιτήσεων για έκδοση αδειών σύνδεσης υποστατικών ή/και  διαχωρισμών γης καθώς και η εξυπηρέτηση κοινού μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

Pages

 

 

 

Ε-procurement NOVIWAM Νιρέας ΚΕΠΑ Homer
ep ​​ logo_nireas logo_nireas logo_nireas
Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας Ένταξη έργων Συμβουλίου στα Ευρωπαϊκά Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα
mlsi European-Co-funded-Programmes

 

Πληρωμές On-Line
onlinepayment.jpg
Ανακοινώσεις
Μέτρα πρόληψης για αντιμετώπιση του κορωνοϊού από το Συμβούλιο
Κενές Θέσεις
Αποτελέσματα Γραπτών Εξετάσεων για τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο ΣΑΛΑ
Αποτελέσματα Γραπτών Εξετάσεων
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας - Τιμητικό Δίπλωμα
Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας στηρίζει την ανάπτυξη και το φυσικό περιβάλλον
Απονομή Τιμητικής Διάκρισης για τη συμμετοχή του ΣΑΛΑ στα πλάσια της πρωτοβουλίας Business4Climate και στο Δίκτυο Ενεργειακής Απόδοσης στην Κύπρο
Απονομή τιμητικής διάκρισης για τη συμμετοχή του ΣΑΛΑ στο Διαγωνισμός Πράσινων Δημόσιων Συμβάσεων για το έτος 2019
Γνωστοποιήσεις για τα αποχετευτικά τέλη και σύνδεση με το σύστημα
Απαλλοτριώσεις / Επιτάξεις
Πληρωμή τελών με πιστωτική κάρτα
Επιβολή τέλους σε όσα υποστατικά δε συνδέθηκαν με το σύστημα
Προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων όπου διεξάγονται αποχετευτικά έργα
Διαβουλεύσεις με Κυβερνητικά Τμήματα και Υπηρεσίες πριν από την έκδοση άδειας οικοδομής
Επιμορφωτικά Σεμινάρια/Συνέδρια
Προγράμματα Ανάπτυξης