Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας στηρίζει την ανάπτυξη και το φυσικό περιβάλλονSBLA Video – Νέο δυτικό Εργοστάσιο και στόχοι του ΣυμβουλίουΣυμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – ΑμαθούνταςΣυμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – ΑμαθούνταςΣυμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας

Παράταση πληρωμής τελών για το έτος 2020 μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2020

  • Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας πληροφορεί το κοινό ότι έχει δοθεί παράταση στην προθεσμία πληρωμής των αποχετευτικών τελών για το έτος 2020, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2020.   Μετά την ημερομηνία αυτή θα επιβάλλεται πρόσθετη επιβάρυνση σύμφωνα με τη Νομοθεσία.

Έκτακτα μέτρα για πρόληψη και προστασία από την πανδημία COVID-19

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας για αντιμετώπιση μετάδοσης της πανδημίας COVID-19 και βάσει των κατευθυντήριων γραμμών των αρμοδίων Αρχών του Κράτους και με γνώμονα την προστασία των πολιτών, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει τα ακόλουθα: 

Ενημερωτική συνάντηση ΣΑΛΑ με το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλώδιας για το Αποχετευτικό Έργο Λυμάτων στην Κοινότητα Παλώδιας

Πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2020 συνάντηση μεταξύ του ΣΑΛΑ και του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλώδιας σχετικά με το Αποχετευτικό Έργο Λυμάτων στην Κοινότητα Παλώδιας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους του ΣΑΛΑ ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Τσουλόφτας, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλης Βρυωνίδης και η Τεχνικός Μηχανικός Χριστίνα Παπαδοπούλου και εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλώδιας ο Πρόεδρος Πάμπος Ζορμπάς και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλώδιας.

Επίσκεψη στον Βιολογικό Σταθμό Λυμάτων στα Κ. Πολεμίδια

O Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛΑ κ. Γιάννης Τσουλόφτας πλαισιωμένος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μιχάλη Βρυωνίδη, τους Εκτελεστικούς Μηχανικούς Πολιτικής Μηχανικής κο Αντρέα Λαμπριανίδη και Νατάσα Κωνσταντίνου και την Τεχνικό Μηχανικό κα Γεωργία Πριάρη, επισκέφθηκαν στις 6/10/2020 τον Βιολογικό Σταθμό Επεξεργασίας Λυμάτων στα Κ. Πολεμίδια, και ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του Εργολάβου και των Συμβούλων Μηχανικών για την πρόοδο των κατασκευαστικών έργων.

Επίσκεψη κλιμακίου Τεχνικού Τμήματος ΣΑΛΑ και ομάδας επίβλεψης Ε17 ΡΟΙΚΟΣ ΑΕ στην βιομηχανία κατασκευής Πλαστικών σωλήνων ELYSEE στη βιομηχανική περιοχή Εργατών.

Κατά την επίσκεψη έγινε παρουσίαση των προτύπων και των ελέγχων που ισχύουν για τις σωλήνες upvc για αγωγούς λημμάτων αποχετευτικών δικτύων σύμφωνα με το πρότυπο EN1401-2009 από τον Κο Πάνο Πρωτοπαπά τον οποίο και ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την εμπεριστατομένη παρουσίαση και ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου.

Πληρωμές μέσω της JCC

To τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών του Συμβουλίου , μέσω της JCC έχει επιλυθεί . Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται κανονικά. Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία.

The technical problem in the Board’s electronic payment system through JCC has been resolved. The system is currently up and running. We apologize for the inconvenience.

Yπογραφή Συμβολαίου Ε10 για την κατασκευή του Αντλιοστασίου Ζ και αγωγών βαρύτητας και πιέσεως στην περιοχή Ζακακίου

Υπογραφή Συμβολαίου Ε10 για την κατασκευή του Αντλιοστασίου Ζ και αγωγών βαρύτητας και πιέσεως στην περιοχή Ζακακίου

 

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, υπογράφηκε στα γραφεία του ΣΑΛΑ, μεταξύ της Koινοπραξίας Elbiomec Ltd/Karkanias Environmental Technology S.A, και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, το Συμβόλαιο Ε10 το οποίο αφορά την κατασκευή του Αντλιοστασίου Ζ και αγωγών βαρύτητας και πιέσεως στη περιοχή Zακακίου.

Αποστολή Λογαριασμών για το έτος 2020 – Ημερομηνία λήξης 30 Οκτωβρίου 2020

  • Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ενημερώνει το κοινό ότι έχουν σταλεί οι λογαριασμοί των αποχετευτικών τελών για το έτος 2020. Η τελευταία ημερομηνία πληρωμής των αποχετευτικών τελών για  το έτος  2020, είναι η 18η Δεκεμβρίου 2020. 
  • Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, παράλειψη πληρωμής των τελών  του τρέχοντος έτους μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία, οδηγεί στην επιβολή πρόσθετης επιβάρυνσης επί του απλήρωτου ποσού ως ακολούθως:

Υπογραφή Συμβολαίων για την κατασκευή του Αποχετευτικού Συστήματος Λυμάτων στην Κοινότητα Πύργου (Συμβόλαιο Ε17Α) και Παρεκκλησιάς (Συμβόλαιο Ε17Β) στη Λεμεσό – Δημοσιογραφή Διάσκεψη 28/8/2020

Δημοσιογραφική Διάσκεψη ημερομηνίας 28/8/2020 και ώρα 11.00 στο Πολυδύναμο Κέντρο (Αίθουσα Εκδηλώσεων) του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύργου για την υπογραφή των Συμβολαίων για την κατασκευή του Αποχετευτικού Συστήματος  Λυμάτων στην Κοινότητα Πύργου (Συμβόλαιο Ε17Α)  και Παρεκκλησιάς (Συμβόλαιο Ε17Β) στη Λεμεσό

Pages

 

 

 

Ε-procurement NOVIWAM Νιρέας ΚΕΠΑ Homer
ep ​​ logo_nireas logo_nireas logo_nireas
Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας Ένταξη έργων Συμβουλίου στα Ευρωπαϊκά Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα
mlsi European-Co-funded-Programmes

 

Πληρωμές On-Line
onlinepayment.jpg
Ανακοινώσεις
Παράταση πληρωμής τελών για το έτος 2020 μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2020
Μέτρα πρόληψης για αντιμετώπιση του κορωνοϊού από το Συμβούλιο
Πρόσληψη Γενικού Διευθυντή στο ΣΑΛΑ από τις 3/8/2020
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας - Τιμητικό Δίπλωμα
Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας στηρίζει την ανάπτυξη και το φυσικό περιβάλλον
Απονομή Τιμητικής Διάκρισης για τη συμμετοχή του ΣΑΛΑ στα πλάσια της πρωτοβουλίας Business4Climate και στο Δίκτυο Ενεργειακής Απόδοσης στην Κύπρο
Απονομή τιμητικής διάκρισης για τη συμμετοχή του ΣΑΛΑ στο Διαγωνισμός Πράσινων Δημόσιων Συμβάσεων για το έτος 2019
Γνωστοποιήσεις για τα αποχετευτικά τέλη και σύνδεση με το σύστημα
Απαλλοτριώσεις / Επιτάξεις
Πληρωμή τελών με πιστωτική κάρτα
Επιβολή τέλους σε όσα υποστατικά δε συνδέθηκαν με το σύστημα
Προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων όπου διεξάγονται αποχετευτικά έργα
Διαβουλεύσεις με Κυβερνητικά Τμήματα και Υπηρεσίες πριν από την έκδοση άδειας οικοδομής
Επιμορφωτικά Σεμινάρια/Συνέδρια
Προγράμματα Ανάπτυξης