Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο Κέντρου Λεμεσού- Έργα στην οδό Βορείου Ηπείρου μέχρι τις 16/12/2022

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο Κέντρου Λεμεσού

Προστατεύουμε την καρδιά της πόλης ❤️

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Βορείου Ηπείρου, στο Δήμο Λεμεσού.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο της Μείζονος Λεμεσού - Έργα στις οδούς Νικολάου Κριεζώνη, Νεμέσεως, Κριτίας και 82ου δρόμου, Δήμος Κάτω Πολεμιδιών μέχρι τις 23/12/2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, θα διεξάγονται εργασίες στις οδούς Νικολάου Κριεζώνη, Νεμέσεως, Κριτίας και 82ου δρόμου στο Δήμο Κάτω Πολεμιδιών.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο Κέντρου Λεμεσού – Έργα στις οδούς Λεοντίου – Ειρήνης μέχρι τις 16/12/2022

Προστατεύουμε την καρδιά της πόλης ❤️

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Λεοντίου - Ειρήνης, από τη συμβολή της οδού Λεοντίου με την οδό 16ης Ιουνίου μέχρι τη συμβολή της οδού Ειρήνης με την οδό Μαραθώνος, στον Δήμο Λεμεσού.

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο Κέντρου Λεμεσού- Έργα στην οδό Ναυαρίνου από τις 5/12/2022 -3/2/2023

Προστατεύουμε την καρδιά της πόλης ❤️

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Ναυαρίνου από τη συμβολή της με την οδό Ειρήνης μέχρι την οδό Ελλάδος.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023.

Τελευταία μέρα πληρωμής των αποχετευτικών τελών για το έτος 2022 είναι η 12η Δεκεμβρίου 2022

  • Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας υπενθυμίζει το κοινό ότι η τελευταία μέρα πληρωμής των αποχετευτικών τελών για το έτος 2022 είναι η 12η  Δεκεμβρίου 2022.   Μετά την ημερομηνία αυτή θα επιβάλλεται πρόσθετη επιβάρυνση σύμφωνα με τη Νομοθεσία.
  • Η πληρωμή των αποχετευτικών τελών μπορεί να γίνει διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της JCC (https://www.jccsmart.com) και στα ταμεία του Συμβουλίου, πριν την τελευταία ημερομηνία πληρωμής.

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο Μείζονος Λεμεσού- Έργα στην οδό Πετράκη Κυπριανού μέχρι τις 22/12/2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Πετράκη Κυπριανού, στο Δήμο Λεμεσού, νότια του υπεραστικού δρόμου και ανατολικά του Πανεπιστημίου Frederick, και η είσοδος από την οδό Μεταναστών προς την οδό Πετράκη Κυπριανού θα είναι κλειστή.

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ – νερό και χρώμα» ΣΤΙΣ 24/11/2022

Στις 24/11/2022, έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Λευκωσία στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ – νερό και χρώμα» ❤️ υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής και των Βουλευτριών/ Βουλευτών.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΙΣ 25/11/2022

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίσαμε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Εργοστάσιο Παραγωγής Ανακυκλωμένου Νερού Δυτικής Λεμεσού, ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής που υλοποιήθηκε στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της θητείας του Προέδρου Αναστασιάδη, καθώς επίσης και στο Εργοτάξιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού.

Pages

Ε-procurement NOVIWAM Νιρέας ΚΕΠΑ Homer
ep ​​ logo_nireas logo_nireas logo_nireas
Παράταση στην πληρωμή των αποχετευτικών τελών Ένταξη έργων Συμβουλίου στα Ευρωπαϊκά Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα
paratasi European-Co-funded-Programmes

Έργο ERMIS-F